Tilauslomake

Tällä sivulla voit tehdä halutessasi tilauksen Huuto.net -palvelussa olevasta tuotteesta.

Tuotteen toimitus- ja maksuehdot ehdot ovat ne, jotka kohteessa mainitaan. Lue lisäksi sopimusehdot. Tuotteen myyjä on yritys(Tmi VAMASA, Y-tunnus: 26012624), jonka myyntiin sovelletaan normaaleja verkkokaupan lakeja ja säädöksiä. Huomaa, että tuote on vapaasti huudettavissa kunnes minä suljen kohteen. Jos joku muu ehtii huutamaan tuotteen ennen kuin ehdin sulkea sen, tällä sivulla tehty tilaus peruuntuu automaattisesti. Ilmoitan silloin asiasta sinulle sähköpostilla.

Tältä sivulta voi tehdä tilauksen viiteen tuotteeseen. Enemmän rivejä tarvitessasi täytä uusi lomake. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksat huutamistasi kohteista vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on mainittu eri hintaisia toimituskuluja, maksettavaksi tulevat toimituskulut ovat valitsemistasi kohteista korkeimmat ilmoitetut toimituskulut.

Lähetettyäsi tilauksen, lähetän mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin ennakkolaskun maksettavaksi. Kun suoritus näkyy tilillä, tuote toimitetaan postiin. Lähetysten toimitustilanne näkyy jokaisen kohteen alaosassa toimitusten statuskentässä sekä tällä sivulla alhaalla. Saattaa olla myös mahdollista noutaa tavara Vantaalta. Kannattaa kysyä kommenttikentässä siitä.

 

Mainokset